Az “Instant Portré” lehetőség jelenti a leggyorsabb utat ahhoz, hogy egyedi portréd lehessen (illetve annak, akit szeretnél megajándékozni). Az itt látható változatokat csupán mintának szánjuk, a te végleges portréd hasonló hangulatú, színvilágú, beállítású alkotás lesz. Mindig megadjuk, hogy milyen elemeken tudsz változtatni.

Minden változat mellett megírjuk, milyen esetben javasoljuk, hogy éppen azt válaszd.

Ha először jársz nálunk, kérjük, kövesd az ITT LEÍRTAKAT.

Amennyiben teljesen egyedi portrét szeretnél, akkor pedig írd meg elképzeléseidet IDE KATTINTVA.

FONTOS! Ha először rendelsz tőlünk, fizetned csupán azt követően kell, miután jóváhagytad az előzetes (nyers) portrét, amely alapján a végső változat készül.

A kínálatot folyamatosan bővítjük, az újdonságok felől a közösségi médiában értesülhetsz a leggyorsabban.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Érzéki Portré

7,500Ft23,700Ft
Merengős, érzéki portré. Ha ezt választod, enyhe sminket, könnyed, laza, sportos öltözetet és sötét tónusú megvilágítást kapsz. Elsősorban érzéki hölgyek számára ajánljuk. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.

Érzéki Portré 2

7,500Ft23,700Ft
Kicsit merész, érzéki portré. Ha ezt választod, erősebb sminket, merész öltözéket és erőteljes megvilágítást kapsz. Elsősorban érzéki hölgyek számára ajánljuk. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.

Extravagáns Portré 1

7,500Ft23,700Ft
Igazi extravagáns portré. Ha ezt választod, határozott kontrasztokat, egyedi tetoválást, piercinget és laza öltözetet kapsz. Akkor javasoljuk, ha ki akarsz emelkedni a tömegből, illetve ha ajándékba szánod, akkor ki akarod emelni a megajándékozni kívánt személy különlegességét. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.

Power Portré

7,500Ft23,700Ft
Erős, "amazon" portré. Ha erre esik a választásod, erőteljesebb sminket, csinos, elegáns öltözetet és erősebb megvilágítást kapsz. Elsősorban határozott egyéniségű hölgyek számára ajánljuk, de szerényebbeknek is hasznos, elsősorban önbizalom növelés céljából. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.

Profil Portré

7,500Ft22,500Ft
Görögös, férfi szépséget kiemelő portré. Ha ezt választod, a hangsúly a férfiasság kiemelésén lesz. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.

Profil Portré2

7,500Ft23,700Ft
Komoly - de nem komor - hangulatú, határozottságot, erőt tükröző portré. Ha ezt választod, elegáns öltözetet kapsz. Elsősorban határozott, erős egyéniségű férfiak számára ajánljuk. Ajándéknak is kitűnő. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.    

Randi Portré

7,500Ft23,700Ft
Sejtelmes, érzéki portré. Ha ezt választod, enyhe sminket, könnyed öltözetet és középsötét tónusú megvilágítást kapsz. Ezt a típusú portrét elsősorban önbizalom növelésre, valamint ismerkedéshez ajánljuk. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.