WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks

Profil Portré

7,500Ft22,500Ft
Görögös, férfi szépséget kiemelő portré. Ha ezt választod, a hangsúly a férfiasság kiemelésén lesz. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.

Extravagáns Portré 1

7,500Ft23,700Ft
Igazi extravagáns portré. Ha ezt választod, határozott kontrasztokat, egyedi tetoválást, piercinget és laza öltözetet kapsz. Akkor javasoljuk, ha ki akarsz emelkedni a tömegből, illetve ha ajándékba szánod, akkor ki akarod emelni a megajándékozni kívánt személy különlegességét. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.

Profil Portré2

7,500Ft23,700Ft
Komoly - de nem komor - hangulatú, határozottságot, erőt tükröző portré. Ha ezt választod, elegáns öltözetet kapsz. Elsősorban határozott, erős egyéniségű férfiak számára ajánljuk. Ajándéknak is kitűnő. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.    

Power Portré

7,500Ft23,700Ft
Erős, "amazon" portré. Ha erre esik a választásod, erőteljesebb sminket, csinos, elegáns öltözetet és erősebb megvilágítást kapsz. Elsősorban határozott egyéniségű hölgyek számára ajánljuk, de szerényebbeknek is hasznos, elsősorban önbizalom növelés céljából. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.

Érzéki Portré

7,500Ft23,700Ft
Merengős, érzéki portré. Ha ezt választod, enyhe sminket, könnyed, laza, sportos öltözetet és sötét tónusú megvilágítást kapsz. Elsősorban érzéki hölgyek számára ajánljuk. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.

Érzéki Portré 2

7,500Ft23,700Ft
Kicsit merész, érzéki portré. Ha ezt választod, erősebb sminket, merész öltözéket és erőteljes megvilágítást kapsz. Elsősorban érzéki hölgyek számára ajánljuk. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.