3D Portré

Portré társkereséshez

Társkeresés ma már nem nagyon működhet megfelelő fotó nélkül. A 3D Portré erre is megoldást kínál.

A társkeresés manapság javarészt az online térben történik. E sorok írói is ily módon ismerkedtek össze, igaz, lassan 25 éve. De a lényeg, az online társkeresés működik. Ugyanakkor sokan megfeledkeznek arról, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen fotót tesznek önmagukról közzé. És sokan azt is elfelejtik, hogy általában fotó alapján dönt az ember, érdekli-e őt a kiszemelt személy, vagy sem.

Tehát, nagyon nem mindegy, hogy is nézünk ki egy képen.

JELENETEK

Ha megelégszünk egy átlagos szelfivel, az inkább tekinthető öngólnak, semmint okos döntésnek. Egy okostelefonnal készült önarckép általában olyannak mutat, amilyennek még véletlenül sem szeretnénk látszani. Persze a körmönfont alkalmazás fejlesztők mindenféle effekteket biztosítanak számunkra, hogy javítsunk a durva valóságon. Ám innentől egészen más irányba csúszik a dolog.

A 3D Portré a következők miatt lehet remek választás, ha társkeresésről van szó:

  • Olyannak mutat Téged, amilyen vagy, de…
  • …túlzások nélkül
  • …az előnyös részeket kiemelve
  • …a kevésbé előnyös részeket meg elrejtve
  • Bizonyos mértékű csalások elképzelhetők
  • A randi partnert nem éri majd kellemetlen meglepetés, hogy a valóságban egészen máshogy nézel ki, mint a képen
  • A tökéletes randi portréhoz is elegendő pár fénykép, szelfi Rólad

Effektek használatával nagyon könnyen oda jutunk, ami miatt egy hagyományos, stúdióban készült, retusált fotó is. Hiteltelen lesz. Eltűnnek a bőr pórusai, és minden valahogy olyan túlidealizált.

A 3D Portré ezzel szemben igyekszik megőrizni az egyedi jellemzőket. Ám oly módon, hogy a kevésbé esztétikus részek eltűnjenek, míg a kiemelésre érdemes területek hangsúlyt kapjanak.

A 3D portré egyben nagyszerű, egyedülálló ajándék is lehet. Lényegében az összes stílusból válogathatsz, ha szeretnéd szeretteidet, barátaidat, munkatársaidat meglepni, akkor nem kell mást tenned, mint elküldeni részünkre a választott személy fotóját, kiválasztani a kívánt stílusú portré, majd leadnod a rendelésedet.

A közeljövőben – igény szerint – biztosítani tudjuk majd az ajándékba szánt portrék nyomtatott, keretezett változatát is, amely azonnal dísze lehet a megajándékozott személy otthonának, irodájának.

Összességében elmondhatjuk, hogy az online társkeresés elengedhetetlen eleme az igényes portré. Oly módon, hogy Téged a lehető legszebbnek, legcsinosabbnak mutasson. Túlzások nélkül.