Így lephetsz meg bárkit (akár önmagadat is) gyorsan, könnyen saját portréval

PÁR EGYSZERŰ LÉPÉS ÉS MÁRIS KÉSZ A PORTRÉ

Minden portré egyedi és teljesen személyre szabott. Ha még soha nem rendeltél tőlünk, kérjük, kövesd az 1-4. lépéseket. Ha visszatérő megrendelő vagy, akkor pedig a legalsó (``Innentől``) lehetőség szól neked.
Első lépés

Mindenekelőtt dönts el, kit szeretnél meglepni saját, egyedi, prémium portréjával. Egy jól sikerült portré nagy örömet okozhat bárkinek, különösen úgy, hogy azonnal kitehető a falra.

Az ajándékba szánt portét te magad is átadhatod, de ha kívánod, közvetlenül a címzetthez juttatjuk el.

A megajándékozott személy természetesen lehetsz önmagad is.

Második lépés

Valamennyi portré az adott, megajándékozni kívánt személy fotói alapján készül. Ezeknek a fotóknak egyáltalán nem kell jó minőségűeknek lenni, a lényeg, hogy megmutassa számunkra, kiről is van szó. Fontos, hogy abból az életkorból származzanak, amelyről a portré készül.

Arra is lehetőség van, hogy csinálj pár képet az illetőről (vagy éppen önmagadról pár szelfit, ha magadat szeretnéd meglepni.)

Harmadik lépés

Válaszd ki azt a stílust, amilyen jellegű portrét szeretnél, majd a fotókkal együtt küldd el a kívánságodat. Fontos! Előre semmit sem kell fizetned. Ezen rendelés alapján készítjük el a legelső, nyers változatot, amelyet követhet a tényleges megrendelés.

Ha nem találnál olyan stílusú portrét, amely tetszene, akkor írd meg nekünk egyéni elképzeléseidet, segítünk.

Variációk

Negyedik lépés

Megrendelésedet követően rövid időn belül elkészítjük a portré nyers változatát, amely alapján már látni fogod, hogy fog kinézni a megajándékozni kívánt személy. Itt még van lehetőség a módosításra.

Ha elégedett vagy, leadhatod a tényleges megrendelést, amely alapján elkészül a végső, igényelt portré.

Ötödik lépés

A kész portrét a megadott időben keretezve, biztonságosan csomagolva juttatjuk el hozzád. Arra is lehetőség van, hogy mindezt közvetlenül a célszemélynek küldjük, akár díszcsomagolásban.

A kész portré azonnal feltehető a falra, vagy elhelyezhető a kívánt helyen. Ha szeretnéd, Te magad is intézheted a nyomtatást, keretezést, ebben az esetben csupán a portré digitális változatát juttatjuk el Hozzád.

Innentől

Ha újabb portréval szeretnél kedveskedni, akkor a legelsőt követően már nagyon egyszerűen rendelheted meg a következőt. Csupán a kívánt stílust kell kiválasztanod, majd leadni a rendelést.

Ha pedig újabb személyt szeretnél meglepni, akkor a fenti lépéseket követve megteheted. Ne felejtsd el, minden egyes megrendelés értékes pontokat jelent számodra, amelyeket különféle kedvezményekre válthatsz.