Portré rendelés egyszerűen

HA MÉG NEM RENDELTÉL TŐLÜNK KORÁBBAN

Ha még soha nem rendeltél tőlünk 3D portrét, akkor az alábbi lépéseket követve teheted meg egyszerűen. Ha már rendeltél, akkor pedig a 3. és 4. lépés tökéletesen elegendő a számodra.
Első lépés

Az is jó, ha valaki más csinál Rólad pár képet. A lényeg, hogy legyen pár kép elölről és profilból is az arcodról. Ha egész alakos portrékat is szeretnél rendelni, akkor olyat is küldj  nekünk.

Tippek

Második lépés

Ahhoz, hogy pontosan követni tudjuk, milyen rendelések tartoznak Hozzád, elengedhetetlen egy egyszerű regisztráció. Ekkor tudod feltölteni az elkészült képeket is. A regisztrációt követően már meg is kapod első pontjaidat, amelyeket vásárlás során beválthatsz.

Regisztráció

Harmadik lépés

Válogass egyre bővülő kínálatunkból és rendeld meg saját portrédat egy-két kattintással. Ha nem szeretnél változtatni, akkor a képen látható figurát a Te karaktereddel cseréljük majd le, ha viszont megváltoztatnál bizonyos elemeket, akkor kövesd a negyedik lépést!

Negyedik lépés

Minden egyes Instant Portré esetén lehetőséget biztosítunk arra, hogy bizonyos elemeket – frizura, öltözet, ékszerek, háttér, képméret stb. – meg tudj változtatni. Ehhez további segítséget az alábbi gombra kattintva kaphatsz.

Regisztráció