Egyedi megrendelés alapján kövesd az alább leírtakat

HA SZERETNÉL VALAKIT A RÓLA KÉSZÜLT SZOBORRAL MEGLEPNI

Könnyen lehet, hogy valakinek olyan szobrot szeretnél ajándékozni, amely róla készül. Ezt is egyszerűen megrendelheted, ha követed az alábbi javaslataimat.
Első lépés

Mindenekelőtt dönts el, kit szeretnél meglepni saját, egyedi, prémium szobrával. Egy jól sikerült szobor nagy örömet okozhat bárkinek, különösen úgy, ha azonnal kitehető az asztalra vagy bárhova.

Az ajándékba szánt szobrot te magad is átadhatod, de ha kívánod, közvetlenül a címzetthez juttatjuk el.

A megajándékozott személy természetesen lehetsz önmagad is.

Második lépés

Valamennyi szobor az adott, megajándékozni kívánt személy fotói alapján készül. Ezeknek a fotóknak egyáltalán nem kell jó minőségűeknek lenni, a lényeg, hogy megmutassa számomra, kiről is van szó.

Természetesen mindenkor lehetőséget biztosítok arra, hogy megbeszéljük, mik is a pontos elképzeléseid.

Harmadik lépés

Válaszd ki azt a stílust, amilyen jellegű szobrot szeretnél, majd a fotókkal együtt küldd el a kívánságodat. Mivel egyedi megrendelésről van szó, ahhoz hogy elkezdjek dolgozni vele, az ár 20%-át, előleg formájában utald át számomra.

Ha nem találnál olyan stílust, amely megfelelne elképzeléseidnek, írd meg vagy beszéljünk. Segítek.

Variációk

Negyedik lépés

Megrendelésedet követően rövid időn belül elkészítem a szobor nyers változatát, amely alapján már látni fogod, hogy fog kinézni a megajándékozni kívánt személy. Itt még van lehetőség a módosításra.

Ha elégedett vagy, leadhatod a tényleges megrendelést, amely alapján elkészül a végső, igényelt SR szobor. Ha változtatnál valamin, itt még megteheted.

Ötödik lépés

A kész portrét a megadott időben keretezve, biztonságosan csomagolva juttatjuk el hozzád. Arra is lehetőség van, hogy mindezt közvetlenül a célszemélynek küldjük, akár díszcsomagolásban.

A kész portré azonnal feltehető a falra, vagy elhelyezhető a kívánt helyen. Ha szeretnéd, Te magad is intézheted a nyomtatást, keretezést, ebben az esetben csupán a portré digitális változatát juttatjuk el Hozzád.

Innentől

Ha újabb portréval szeretnél kedveskedni, akkor a legelsőt követően már nagyon egyszerűen rendelheted meg a következőt. Csupán a kívánt stílust kell kiválasztanod, majd leadni a rendelést.

Ha pedig újabb személyt szeretnél meglepni, akkor a fenti lépéseket követve megteheted. Ne felejtsd el, minden egyes megrendelés értékes pontokat jelent számodra, amelyeket különféle kedvezményekre válthatsz.