WOOCOMMERCE

FEATURED PRODUCTS

Products marked as featured in admin panel

Extravagáns Portré 1

7,500Ft23,700Ft
Igazi extravagáns portré. Ha ezt választod, határozott kontrasztokat, egyedi tetoválást, piercinget és laza öltözetet kapsz. Akkor javasoljuk, ha ki akarsz emelkedni a tömegből, illetve ha ajándékba szánod, akkor ki akarod emelni a megajándékozni kívánt személy különlegességét. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.

Profil Portré

7,500Ft22,500Ft
Görögös, férfi szépséget kiemelő portré. Ha ezt választod, a hangsúly a férfiasság kiemelésén lesz. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.

Profil Portré2

7,500Ft23,700Ft
Komoly - de nem komor - hangulatú, határozottságot, erőt tükröző portré. Ha ezt választod, elegáns öltözetet kapsz. Elsősorban határozott, erős egyéniségű férfiak számára ajánljuk. Ajándéknak is kitűnő. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.    

Randi Portré

7,500Ft23,700Ft
Sejtelmes, érzéki portré. Ha ezt választod, enyhe sminket, könnyed öltözetet és középsötét tónusú megvilágítást kapsz. Ezt a típusú portrét elsősorban önbizalom növelésre, valamint ismerkedéshez ajánljuk. Mint minden Instant Portré esetében, itt is igaz, hogy a képen látható karaktert az általad kívánt személlyel váltjuk fel. A beállítás, hangulat, képkivágás, megvilágítás, a testtartás, az arckifejezés, valamint a smink hasonló lesz, mint ahogy itt látod (de nem pontosan ennek a mása). Az ár tartalmazz a porté megalkotásának díját, valamint nyomtatott változat esetén a nyomtatás, keretezés, csomagolás és postázás költségeit is.

To mark a product as featured go to Dashboard > Products. Find the product you would like to feature and click the Featured Star.