A 3D PORTRÉ

A 3D Portré alapvetően fényképek, szelfik alapján készített, kitűnő minőségű portré, amely az adott személyt mutatja be a kívánt módon.

A 3D portré már meglévő fotók alapján készül. A technológia vívmányait ötvözzük a művészi megközelítéssel, így rengetegféle variációban, a kívánt öltözetben, stílusban, jelenetben szerepelhetsz. Ráadásul oly módon, hogy ki sem kell mozdulnod otthonról.

Nem, egyáltalán nem. Pont ez a lényeg. Elegendő csupán pár fotót, szelfit küldened magadról és azokat is csak a legelső alkalommal.

Nem, jóval bonyolultabb a technológia. Nem átalakítjuk a fotódat, hanem alapként használjuk a digitális karaktered létrehozáshoz és a különféle portrék megalkotásához.

Természetesen. 3D portrét nem csak önmagadnak, de bárkinek rendelhetsz, akit szeretnél meglepni.

Nem, semmiképpen sem! Nyilvánvalóan használunk számítógépet az alkotás során, de minden egyes portré egyedi művészi munka során jön létre.

MINDENFÉLE

Nem. Kérésed alapján elkészítjük a személyre szabott portré egyszerűsített (nyers) változatát. Ha megfelelő számodra, akkor az adott linken megrendelheted annak profi változatát, amelyet rövid időn belül elkészítünk és a kért formában (digitálisan, vagy nyomtatva, keretezve) leszállítunk számodra.

Attól függ. Egyrészt a végső kép méretétől, másrészt attól, hogy nyomtatva, keretezve kéred, vagy csak digitálisan, illetve az adott jelenet összetettségétől is. A pontos árakat mindig megtalálod honlapunkon, vagy ha extra kérésekkel fordulsz hozzánk, akkor leegyeztetjük.

Nagy általánosságban elmondható, hogy szinte bármilyen minőségű, beállítású fotó megfelel. Lehet régi papírkép alapú vagy digitális. Persze annál tökéletesebb lesz a végső portré, minél többféle képet tudsz küldeni a portré alanyáról. Minél többféle szögben, felbontásban készült róla kép, annál szebb lesz a végeredmény.

Nem. Az is tökéletesen megfelelő számunkra, ha közösségi oldaladon, vagy valamely publikus tárhelyszolgáltatón (pl. Google Drive) keresztül megosztod velünk.

Minden esetben elküldjük számodra a portré nyers változatát, amely alapján meg tudod ítélni, megfelelő lesz-e számodra a végső, tökéletesre „csiszolt” változat, vagy sem. Ha igen, akkor csak le kell adnod a megrendelésedet, amely alapján elkészítjük a portrét. Ha nem, akkor pedig van lehetőség az egyeztetésre, min változtassunk.

Természetesen. Ha kínálatunkban – amelyet folyamatosan bővítünk – nem találsz kedvedre valót, akkor írd meg nekünk az elképzeléseidet, igyekszünk a segítségedre lenni.