3D Portré

Az Instant Portré

Ha pár kattintással szeretnél önmagad, vagy bármely szeretted, rokonod, barátok, kollégád számára saját, profi portrét, akkor az Instant Portré tökéletes megoldást jelent a számodra.

Mindenekelőtt javasoljuk, hogy olvasd el kapcsolódó bejegyzésünket, hogy pontosan értsd, mi is az a 3D portré.

NÉHÁNY STÍLUS

Az Instant Portré egy az egyben megrendelhető, ami azt jelenti, hogy ha tetszik egy jelenet, ennek alapján mindenféle módosítás nélkül megrendelheted a sajátodat. Azaz, a képen látható karaktert a Tiéddel cseréljük le (váltjuk fel). Minden marad úgy, ahogy látod. Csak a karakter változik.

Túl azon, hogy egyetlen kattintással megrendelheted a Neked tetsző portrét, az ingyenes változatok kivételével minden Instant Portré esetén ki tudod választani a végső kép méretét. A frizurát, valamint a szemed színét a valósághoz igyekszünk igazítani.

A közeljövőben lehetőséget biztosítunk arra is, hogy kedved szerint állítsd össze teljesen egyedi portrédat, megváltoztatva a hátteret, hangulatot, testtartást, arckifejezést, ruházatot, frizurát, kiegészítőket és még sok minden mást. Ahogy Neked tetszik…

Egy jelenet – és egyben portré – egy adott stílushoz kapcsolódik. Ily módon az adott célnak leginkább megfelelő képet választhatod ki. Ha munkakeresés a cél, akkor a CV Portrék közül, ha társkeresés, akkor a Randi Portrék közül válogass. Ha önmagad erőt sugárzó portréjából szeretnél lendületet, bátorságot meríteni, akkor a Power Portrék a megfelelőek.

Ugyanakkor lehetőséged van arra is, hogy régi emlékek és fotók között bogarászva élő, vagy már elhunyt rokonaid, barátaid, ismerőseid szelemét idézd fel egy-egy portrén keresztül. Ez az Emlék Portré. Ha saját vállalkozásodat, cégedet szeretnéd önmagad jelenlétével reklámozni, akkor a Reklám Portré a megfelelő választás. Ha szereted a jelmezeket, kosztümös filmeket és szívesen öltenéd magadra különféle valós- vagy fantázia szülte korok öltözékeit, akkor a Jelmezes Portrék közül válogass.