A 3D Portré

Az Instant Portré

Ha pár kattintással szeretnél saját, profi portrét, akkor az Instant Portré tökéletes megoldást jelent a Számodra.

Mindenekelőtt javasoljuk, hogy olvasd el kapcsolódó bejegyzéseinket, hogy pontosan értsd, mi is az a 3D portré.

VÁLASZTHATÓ JELENETEK

Az instant portré a 3D portré olyan változata, ahol egy létező jelenet alapján egy-két kattintással meg tudod rendelni saját portrédat. Oldalainkon virtuális modelljeink – Tess és Ted – egy-egy jelenetben mutatja meg, hogyan, milyen portrén szerepelhetsz. Ezeket a jeleneteket egyre több változatban kínáljuk fel, hogy minél egyszerűbb legyen a választás. Egy jelenet – és egyben portré – egy adott élethelyzetet mutat be. Van, ahol csak lazán ül a karakter a  kamerával szemben, de olyan is van, ahol valamiféle akcióban van (pl. Tess pisztolyos képe). Hamarosan lehetőséget biztosítunk arra is, hogy Te magad állítsd össze azt a jelenetet, amelyből a végső portrék készülnek.

Túl azon, hogy egyetlen kattintással megrendelheted a Neked tetsző portrét, minden Instant Portré esetén ki tudod választani a végső kép méretét, valamint azt, hogy a portrén csupán a fejed és vállad, vagy akár az egész alakod látszódjon.

A közeljövőben lehetőséget biztosítunk arra is, hogy kedved szerint állítsd össze teljesen egyedi portrédat, megváltoztatva a hátteret, hangulatot, testtartást, arckifejezést, ruházatot, frizurát, kiegészítőket és még sok minden mást. Ahogy Neked tetszik…

Magyarán: egy adott jelenetből készült végső kép, amelyen Te szerepelsz = a Te portréddal.

Az Instant Portré egy az egyben megrendelhető, ami azt jelenti, hogy ha tetszik egy jelenet, ennek alapján mindenféle módosítás nélkül megrendelheted a sajátodat. Azaz, Tess, vagy Ted figuráját (karakterét) a Tiéddel cseréljük le (váltjuk fel). Minden marad úgy, ahogy látod. Csak a karakter változik.